Percheziţii DNA la IPJ Satu Mare, fiind vizaţi şeful Poliţiei Judeţene şi adjunctul acestuia

Procurorii DNA Oradea fac, miercuri, percheziţii la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare şi la sediile unor firme, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada 2013-2015, printre persoanele vizate fiind şeful IPJ şi adjunctul acestuia.

1602 afișări
Imaginea articolului Percheziţii DNA la IPJ Satu Mare, fiind vizaţi şeful Poliţiei Judeţene şi adjunctul acestuia

Percheziţii DNA la IPJ Satu Mare, fiind vizaţi şeful Poliţiei Judeţene şi adjunctul acestuia (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că procurorii de la DNA Oradea fac cercetări într-o cauză penală ce vizează "suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise în perioada 2013-2015".

În acest dosar, procurorii fac opt percheziţii în judeţul Satu Mare, din care una este la sediul unei instituţii publice, iar restul sunt la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţia publică unde au loc percheziţii este Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

Potrivit surselor citate, printre persoanele vizate în acest dosar ar fi şi şeful IPJ Satu Mare, Florentin Vlad, adjunctul acestuia, Ioan Liviu Tăut, precum şi şeful Serviciului de Investigarea Fraudelor.

Suspecţii urmează să fie duşi la audieri, la sediul DNA Oradea.

Procurorii sunt sprijiniţi în acesta caz de Serviciul Român de Informaţii. 

La începutul acestui an, Florentin Vlad a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe un bulevard din Satu Mare. Florentin Vlad, aflat la volanul maşinii persoane, a lovit un bătrân, pe o trecere de pietoni, iar în urma accidentului, bărbatul a suferit o fractură la braţ, relata presa locală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici