Percheziţii în Argeş şi Suceava: Nouă persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Un număr de 12 percheziţii au avut loc, duminică, în judeţele Argeş şi Suceava, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări cu un prejudiciu de 100.000 de lei, nouă suspecţi fiind duşi deja la audieri, la sediul DIICOT Argeş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

191 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Argeş şi Suceava: Nouă persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Argeş şi Suceava: Nouă persoane suspectate de contrabandă cu ţigări (Imagine: Poliţia Română DIICOT)

Potrivit anchetatorilor, zece percheziţii au avut loc în judeţul Argeş, iar două în judeţul Suceava, în urma acestora fiind ridicate peste 100.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, de diferite mărci, fără timbru de marcaj valabil pe teritoriul României.

Anchetatorii spun că ţigările introduse în ţară prin localităţi din judeţul Suceava erau comercializate în judeţul Argeş.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, din investigaţiile făcute până în prezent a reieşit că, în perioada ianuarie - decembrie, suspecţii au transportat, depozitat, distribuit şi comercializat, în judeţul Argeş, ţigări de contrabandă, obţinând venituri ilicite de peste 500.000 de lei.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nouă persoane din Argeş, suspectate de contrabandă cu ţigări şi constituirea unui grup organizat în vederea comiterii de infracţiuni, au fost aduse la sediul DIICOT Argeş pentru audieri, iar alte două, din Suceava, urmează să fie aduse.

Procurorii vor decide dacă vor dispune reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici