Percheziţii în Bucureşti şi Teleorman, la locuinţele unor suspecţi de furturi din locuinţe

Poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, fac joi trei percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Teleorman, pentru a găsi şi duce la audieri membrii unei grupări specializate în furturi din locuinţe.

362 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi Teleorman, la locuinţele unor suspecţi de furturi din locuinţe

Percheziţii în Bucureşti şi Teleorman, la locuinţele unor suspecţi de furturi din locuinţe (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că sunt căutaţi doi bărbaţi şi două femei, pentru care au fost emise mandate de aducere.

Gruparea a fost monitorizată de poliţiştii Secţiei 25 timp de mai multe luni, stabilindu-se că membrii grupării ar fi spart, încă de la sfârşitul anului trecut, mai multe apartamente din sectorul 6, aflate la parter sau la etaje inferioare.

Potrivit surselor citate, cei doi bărbaţi din grupare sunt suspectaţi de comiterea furturilor, în timp ce femeile s-ar fi ocupat cu ascunderea bunurilor furate şi comercializarea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici