Percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 9.350.000 de lei

Mai multe percheziţii au loc, miercuri, în Bucureşti şi judeţele Constanţa, Sibiu şi Bihor, fiind puse în executare 13 mandate de aducere, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 9.350.000 de lei, anunţă Poliţia Capitalei.

417 afișări

Potrivit sursei citate în cauza respectivă există suspiciunea că "bănuiţii au creat un mecanism de fraudare a bugetului de stat având la bază înregsitrarea în documente de evidenţă contabilă şi declararea fiscală a unor achiiţii fictive în domeniul construcţiilor , materialelor de construcţii, publicităţii şi transporturilor, urmărind sustragereade la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin diminuarea bazei de impozabileşi deducerea frauduloasă a taxei pe valoarea adăugată", se spune în comunicatul trimis de Poliţia Capitalei.

De asemenea, potrivit anchetatorilor, prejudiciul în acest dosar este de aproximativ 9.350.000 de lei.

13 mandate de aducere vor fi puse în executare, persoanele în cauză fiind audiate la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici