Percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe, într-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA Alba fac, luni, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova, Cluj şi Braşov, la sediile unor firme şi la locuinţele mai multor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene şi fapte de corupţie.

2838 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe, într-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe, într-un dosar privind fraude cu fonduri europene (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată, într-un comunicat de presă, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene şi a unor infracţiuni de corupţie, fapte care ar fi fost comise în perioada 2011-2014.

"În cursul zilei de 02 martie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 11 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în judeţele Prahova, Cluj şi Braşov, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA.

Procurorii sunt sprijiniţi în acest caz de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici