Percheziţii în Capitală, la locuinţele unor persoane suspectate de furt din firme şi din maşini

Poliţiştii au făcut, miercuri dimineaţă, percheziţii la 22 de locuinţe din Sectorul 6 al Capitalei, fiind vizate persoane suspectate că au furat aparatură electronică din maşini şi din sediile unor firme, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Nicolae.

163 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, la locuinţele unor persoane suspectate de furt din firme şi din maşini

Percheziţii în Capitală, la locuinţele unor persoane suspectate de furt din firme şi din maşini (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Percheziţiile au avut loc într-un imobil de două etaje din Sectorul 6, fiind vizaţi membrii unei grupări infracţionale, a precizat Alexandru Nicolae.

Poliţiştii au fost însoţiţi şi de lucrători de la Enel, care au verificat dacă persoanele care locuiesc în acel imobil sunt branşaţi legal la reţeaua electrică.

Potrivit lui Alexandru Nicolae, majoritatea celor locuiesc în acel imobilul nu au forme legale.

La acţiune au participat poliţişti de la Secţiile 20, 22 şi 25 din Sectorul 6 şi cei de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, cu sprijinul echipajelor SPIR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici