Percheziţii în Capitală, pentru prinderea unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani

Poliţiştii fac, miercuri dimineaţă, şapte percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domenul materialelor de construcţii.

734 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, pentru prinderea unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani

Percheziţii în Capitală, pentru prinderea unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Cele şapte percheziţii au loc la imobile de pe Bulevardul Matei Basarab şi străzile Răsalniţei şi Ion Nedelcu, potrivit Poliţiei Capitalei.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 3, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici