Percheziţii în Capitală şi judeţul Ilfov, pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Poliţiştii bucureşteni au descins, joi dimineaţă, în locaţii din Bucureşti şi judeţul Ilfov, unde caută 20 de persoane suspectate de contrabandă de ţigări şi pe numele cărora au fost emise mandate de aducere.

242 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală şi judeţul Ilfov, pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Percheziţii (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Acţiunea Poliţiei Capitalei, coordonată de Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 6, a fost demarată joi dimineaţă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aceasta a precizat că aproximativ 300 de poliţişti iau parte la percheziţii.

Persoanele ridicate vor fi duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Marfa de contrabandată introdusă pe piaţa neagră de către suspecţi a fost estimată la aproximativ 500 de mii de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici