Percheziţii în Caraş-Severin, fiind vizate persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Zece percheziţii au loc, joi dimineaţă, în mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin, fiind vizate persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Caraş, Iasmina Maghiar.

363 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Caraş-Severin, fiind vizate persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Caraş-Severin, fiind vizate persoane suspectate de contrabandă cu ţigări (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Iasmina Maghiar a precizat că ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin, la acţiune participând poliţişti de frontieră şi de la crimă organizată.

Percheziţiile au început de la prima oră a dimineţii în mai multe localităţi din judeţ, inclusiv în Oraviţa, suspecţii urmând să fie duşi la audieri în cursul zilei.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că persoanele vizate de anchetă ar fi suspectate de contrabandă cu ţigări, alcool şi cafea aduse din Serbia şi vândute pe piaţa neagră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici