Percheziţii în Caraş-Severin, Timiş şi Mehedinţi, la persoane suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul fiind estimat la peste 350.000 de lei

Poliţiştii fac, luni, zece percheziţii în judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Mehedinţi, la locuinţele unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la peste 350.000 de lei.

660 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Caraş-Severin, Timiş şi Mehedinţi, la persoane suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul fiind estimat la peste 350.000 de lei

Percheziţii în Caraş-Severin, Timiş şi Mehedinţi, la persoane suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul fiind estimat la peste 350.000 de lei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii de investigare a fraudelor din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin într-un dosar penal în care sunt cercetate mai multe persoane, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Anchetatorii au descins la şapte adrese din judeţul Caraş-Severin, în zona localităţii Moldova Nouă, la două locuinţe din judeţul Timiş şi la o alta din Mehedinţi, opt persoane urmând să fie duse la audieri.

De asemenea, a fost pus sechestru asigurator asupra unor imobile şi autoturisme, prejudiciul în această cauză fiind de peste 350.000 de lei.

La acţiune participă şi ofiţeri de la Direcţia Generală Anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici