PERCHEZIŢII în Cluj la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani

Poliţiştii clujeni fac, joi dimineaţa, patru percheziţii domiciliare în municipiul Câmpia Turzii şi în comuna Viişoara, din judeţul Cluj, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

909 afișări
Imaginea articolului PERCHEZIŢII în Cluj la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani

PERCHEZIŢII la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, în cadrul acţiunilor sunt vizate mai multe persoane fizice şi juridice, suspectate că au săvârşit infracţiuni de spălare de bani şi evaziune fiscală, prin tranzacţii comerciale cu utilaje agricole.

“30 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj fac patru percheziţii, la domicilii şi sedii sociale situate pe raza municipiului Câmpia Turzii şi a localităţii Viişoara. Activităţile vizează persoane fizice şi juridice, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. Sunt vizate tranzacţii comerciale cu utilaje agricole”, a declarat corespondentuluI MEDIAFAX purtătorul de cuv\nt al IPJ Cluj, Simona Vârci.

Vârci a mai precizat că la percheziţii sunt angrenaţi poliţişti din cadrul structurii de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici