Percheziţii în Giurgiu, la persoane bănuite că furau bunuri din maşini după ce le înţepau roţile

Poliţiştii din Prahova şi cei din Giurgiu fac, luni dimineaţă, opt percheziţii în Giurgiu, la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda ,,înţepare roţi”, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române. Trei persoane vor fi aduse pentru audieri.

1715 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Giurgiu, la persoane bănuite că furau bunuri din maşini după ce le înţepau roţile

Percheziţii în Giurgiu, la persoane bănuite că furau bunuri din maşini după ce le înţepau roţile

Luni dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti fac opt percheziţii în judeţul Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de tentativă de furt şi furt.

"Din cercetări a reieşit că, la data de 10 mai a.c., persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o maşină, o borsetă cu bani, după ce, anterior, ar fi înţepat anvelopele acestui autoturism", potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

De asemenea, din verificări, au rezultat indicii că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea mai multor furturi, în judeţul Giurgiu.

Trei persoane vor fi aduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici