Percheziţii în Ilfov, într-o anchetă pentru tâlhărie

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, mai multe percheziţii în judeţul Ilfov, în cadrul unei anchete în care sunt vizate persoane suspectate de tâlhării. Şapte persoane sunt acuzate că au tâlhărit mai multe persoane, una dintre metode fiind oprirea în trafic a unor maşini scumpe şi jefuirea şoferilor.

249 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Ilfov, într-o anchetă pentru tâlhărie

Percheziţii în Ilfov, într-o anchetă pentru tâlhărie (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Percheziţiile au avut loc în nouă locaţii, dintre care una în Capitală, una în Baloteşti şi şapte în Pantelimon, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Ultima infracţiune comisă de membrii grupării a fost în 6 mai, când l-au obligat pe un cunoscut de-ai lor să le dea maşina sa, un Lexus gri înmatriculat în Italia.

Victima a povestit că s-a întâlnit cu o parte dintre bărbaţi, care l-au rugat să-i ducă în Baloteşti cu maşina. Pe drum, aceştia au mai luat câteva persoane în maşină, iar la destinaţie s-au mai întâlnit cu în jur de cinci persoane.

Suspecţii i-ar fi cerut victimei cheile maşinii pentru a face o plimbare, iar când aceasta a refuzat, bărbaţii au ameninţat-o cu cuţite şi i-au furat autoturismul.

Cele şapte persoane acuzate au fost duse la audieri la IPJ Ilfov.

Toate persoanele duse la audieri au antecedente penale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici