Percheziţii în judeţele Vâlcea şi Constanţa, la persoane suspectate de deţinere de etnobotanice

Un număr de 11 percheziţii au loc, sâmbătă, în localităţi din judeţele Vâlcea şi Constanţa, la persoane suspectate de deţinere de substanţe etnobotanice în vederea consumului şi comercializării.

253 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în judeţele Vâlcea şi Constanţa, la persoane suspectate de deţinere de etnobotanice

Percheziţii în judeţele Vâlcea şi Constanţa, la persoane suspectate de deţinere de etnobotanice (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, percheziţiile sunt făcute de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi procurori de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Vâlcea.

Astfel, opt percheziţii au loc în judeţul Vâlcea şi trei în judeţul Constanţa, la persoane suspectate că deţin etnobotanice în vederea consumului şi comercializării.

Persoanele care vor fi ridicate în urma percheziţiilor vor fi duse la audieri la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici