Percheziţii în mai multe judeţe, la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda "Accidentul"

Poliţiştii din Prahova fac 17 percheziţii în patru judeţe la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda ”Accidentul”. Suspecţii ar fi înşelat peste 50 de persoane, de la care au obţinut 700.000 lei.

881 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în mai multe judeţe, la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda "Accidentul"

Percheziţii în mai multe judeţe, la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda "Accidentul"

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova fac 17 percheziţii, în judeţele Constanţa, Teleorman, Giurgiu şi Tulcea, la persoane bănuite de înşelăciuni.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada februarie - iunie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârşit 54 de fapte de înşelăciune.

Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le la telefon şi spunându-le că o persoană apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav.

Pentru înlăturarea consecinţelor penale ale accidentului, precum şi sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenţia personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate diverse sume de bani ce ar fi fost ridicaţi de complici.

Prin activitatea infracţională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 700.000 de lei.

15 mandate de aducere vor fi puse în executare, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

La activităţi participă şi jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici