Percheziţii în Olt: Doi pompieri, suspectaţi de proxenetism. Îşi racolau victimele din licee

Şase persoane, între care doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, au fost ridicate, joi, în urma unor pecheziţii, fiind suspectate că racolau fete cu vârste între 13 şi 17 ani, eleve de liceu, cu care întreţineau relaţii sexuale şi le obligau să se prostitueze.

1169 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Olt: Doi pompieri, suspectaţi de proxenetism. Îşi racolau victimele din licee

Percheziţii în Olt: Doi pompieri, suspectaţi de proxenetism. Îşi racolau victimele din licee (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii de la crimă organizată din judeţul Olt, coodonaţi de un procuror al DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, au descins, joi dimineaţă, în locuinţele a şase persoane, între care doi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, fiind suspectate că timp de şase luni au întreţinut relaţii sexuale cu 15 eleve de la licee din Caracal.

De asemenea, cei şase le racolau clienţi fetelor, obligându-le să întreţină relaţii sexuale şi cu aceştia.

"În urma verificărilor s-a stabilit că suspecţii au întreţinut relaţii sexuale cu cele 15 minore, care au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani şi sunt eleve la liceele din Caracal. Tinerele au fost filmate, apoi şantajate că dacă nu vor întreţine relaţii sexuale şi cu alţi bărbaţi vor posta filmuleţele pe internet", a declarat procurorul-şef al DIICOT Craiova, Adrian Glugă.

Anchetatorii spun că suspecţii solicitau de la clienţii tinerelor sume cuprinse între 100 şi 300 de lei pentru un act sexual, iar din această sumă fetele beneficiau doar de 10 lei, bani pentru taxi.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat calculatoare şi dispozitive pe care erau stocate filmuleţele cu minorele.

Cele şase persoane urmează să ajungă pentru audieri la DIICOT Craiova, unde în cursul zilei de joi vor fi aduse şi fetele obligate să se prostitueze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici