Percheziţii în România şi Bulgaria într-un caz de evaziune fiscală cu maşini

Poliţiştii fac, marţi dimineaţa, 14 percheziţii în România şi Bulgaria, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu maşini. Locaţiile vizate în ţara noastră sunt în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Ialomiţa, Galaţi şi Sibiu. Prejudiciul este estimat la 1.360.000 lei.

1448 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în România şi Bulgaria într-un caz de evaziune fiscală cu maşini

Percheziţii în România şi Bulgaria într-un caz de evaziune fiscală cu maşini

"În perioada decembrie 2015- martie 2016, mai multe persoane, prin intermediul unei societăţi comerciale din Bulgaria au făcut achiziţii intracomunitare de autoturisme, pe care le-ar fi comercializat, integral, pe teritoriul României, prin intermediul unor parcuri auto. Prin utilizarea societăţii comerciale din ţara vecină, suspecţii ar fi ascuns veniturile realizate din vânzare, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 1.360.000 lei. Percheziţia domicilară la sediul societăţii comerciale din Bulgaria se realizează cu sprijinul autorităţilor bulgare", transmite Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

11 persoane vor fi aduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a Sectorului 2 Poliţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici