Percheziţii la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti şi la mai multe persoane suspectate de delapidare

Poliţiştii bucureşteni fac percheziţii, miercuri, la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti şi la locuinţele mai multor persoane suspectate de delapidare, după ce ar fi făcut achiziţii fictive de la societăţi de tip "fantomă", prejudicul produs fiind estimat la 300.000 de euro.

1396 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti şi la mai multe persoane suspectate de delapidare

Percheziţii la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti şi la mai multe persoane suspectate de delapidare

Potrivit Poliţiei Capitalei, anchetatorii pun în aplicare şase mandate de percheziţie, la cinci domicilii şi la o instituţie publică, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de delapidare.

"Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada 2011 – 2014, suspecţii au efectuat diverse achiziţii publice fictive, de la mai multe societăţi cu comportament de tip fantomă. Prejudiciul estimat până la acest moment este de 300.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

La finalul percheziţiilor vor fi duse la audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Capitalei, patru persoane pe numele cărora au fost emise mandate de aducere.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că au loc percheziţii la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti şi la locuinţele unor angajaţi ai instituţiei.

Percheziţiile se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, acţiunea fiind sprijinită de Serviciul Român de Informaţii. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici