Percheziţii la Direcţia Permise Auto Bucureşti: 14 persoane, puse sub învinuire pentru eliberare ilegală de permise auto

Mai multe percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti, precum şi la domiciliile unor persoane, procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi ofiţerii DGA vizând unii angajaţi ai instituţiei.

231 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Direcţia Permise Auto Bucureşti: 14 persoane, puse sub învinuire pentru eliberare ilegală de permise auto

Percheziţii la Direcţia Permise Auto Bucureşti: 14 persoane, puse sub învinuire pentru eliberare ilegală de permise auto (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Mai mulţi angajaţi ai instituţiei sunt vizaţi în dosar, potrivit unor surse judiciare.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bucureşti, Bogdan Staicu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că sunt derulate patru percheziţii domiciliare.

Potrivit unei ştiri de ultimă oră, au fost emise 24 de mandate de aducere la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie.

În dosar sunt cercetaţi 14 învinuiţi, acuzaţi de dare şi luare de mită şi trafic de influenţă în legătură cu obţinerea şi emiterea de permise auto, a spus Bogdan Staicu.

Urmărirea penală în cazul celor 14 persoane cercetate a început în ianuarie, potrivit unui comunicat transmis de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Procurorii au stabilit că faptele ar fi fost săvârşite în perioada iunie - decembrie 2010.

Ancheta în cadrul căreia se desfăşoară percheziţiile de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti este organizată de procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti şi ofiţeri ai DGA.

Mai mulţi angajaţi ai instituţiei sunt vizaţi în dosar, potrivit unor surse judiciare.

Ancheta a fost declanşată în urma existenţei unor suspiciuni privind eliberarea ilegală de permise auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici