Percheziţii la Drobeta Turnu Severin: Şapte persoane suspectate de fraude informatice au fost ridicate

Mai multe percheziţii au avut loc vineri dimineaţă la Drobeta Turnu Severin, fiind vizate mai multe persoane suspectate de fraude informatice, la acţiune participând aproximativ 50 de poliţişti şi jandarmi.

237 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Drobeta Turnu Severin: Şapte persoane suspectate de fraude informatice au fost ridicate

Percheziţii la Drobeta Turnu Severin: Sunt vizate persoane suspectate de fraude informatice (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Serviciului de Combatare a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, Petrişor Althamer, percheziţiile au avut loc în 15 puncte din municipiul Drobeta Turnu Severin, şapte persoane fiind ridicate şi duse la audieri la sediul Serviciului Mehedinţi al DIICOT.

La rândul său, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, comisar-şef Silviu Văcaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că percheziţiile au vizat destructurarea unei grupări infracţionale din care făceau parte zece persoane.

Potrivit acestuia, membrii grupării furau iformaţii de pe servere din România şi comiteau infracţiuni de skimming în statele UE, în special în Spania şi Franţa.

Şeful BCCO Craiova a precizat că până acum nu s-a putut stabili un prejudiciu creat de gruparea infracţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici