Percheziţii la inspectoratele şcolare din Brăila şi Constanţa, fiind vizate fapte de corupţie

Procurorii DNA fac, miercuri, percheziţii la inspectoratele şcolare din Brăila şi Constanţa şi la două licee din Brăila, fiind vizate fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada august - octombrie.

853 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la inspectoratele şcolare din Brăila şi Constanţa, fiind vizate fapte de corupţie

Percheziţii la inspectoratele şcolare din Brăila şi Constanţa, fiind vizate fapte de corupţie

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că procurorii DNA Galaţi fac percheziţii la cinci adrese din municipiile Brăila şi Constanţa, din care patru la instituţii publice de interes local.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că patru dintre percheziţii au loc la inspectoratele şcolare judeţene Brăila şi Constanţa, precum şi la două licee din Brăila.

Procurorii fac cercetări în această cauză pentru posibile infracţiuni de corupţie care ar fi fost comise în perioada august-octombrie 2014, a precizat DNA.

Acţiunea este sprijinită de Serviciul Român de Informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici