Percheziţii la mai multe persoane, cercetate după ce ar fi vândut unui spital măşti de protecţie contrafăcute

Mai multe persoane sunt cercetate de poliţişti, fiind bănuite că ar fi vândut unui spital măşti de protecţie despre care se crede că sunt contrafăcute.

1130 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la mai multe persoane, cercetate după ce ar fi vândut unui spital măşti de protecţie contrafăcute

Percheziţii la mai multe persoane, cercetate după ce ar fi vândut unui spital măşti de protecţie contrafăcute

Poliţiştii fac luni dimineaţa zece percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Bihor, Braşov, Maramureş şi Timiş, într-un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

„Faptele au legătură cu activitatea de comercializare către o unitate spitalicească desemnată drept spital faza I pentru asistenţa pacienţilor testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de măşti de protecţie ce poartă o marcă înregistrată cunoscută la nivel mondial, produse cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute”, au transmis poliţiştii IGPR.

Conform acestora, şase persoane vor fi duse la audieri.

La percheziţii participă luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi specialişti ai Institutului Naţional de Criminalistică, dar şi poliţişti de la IPJ Bihor, Braşov, Maramureş şi Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici