Percheziţii la Oficiul pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Iaşi, într-un dosar de corupţie

Procurorii DNA fac percheziţii, joi, la Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Iaşi, într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie care ar fi fost comise în acest an.

193 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Oficiul pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Iaşi, într-un dosar de corupţie

Percheziţii la Oficiul pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Iaşi, într-un dosar de corupţie (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Procurorii anticorupţie Iaşi efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, care ar fi fost comise în cursul anului 2015, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Anchetatorii fac şase percheziţii în judeţul Iaşi, dintre care patru la sediul unei instituţii publice, a precizat DNA.

Potrivit unor surse judiciare, instituţia publică unde au loc percheziţii este Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Iaşi, anchetatorii ridicând documente din patru birouri. De asemenea, se fac percheziţii şi la locuinţele a două persoane vizate în acest dosar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici