Percheziţii la Penitenciarul Botoşani şi la locuinţele unor persoane suspectate de furturi din firme

Poliţiştii fac miercuri percheziţii la Penitenciarul Botoşani şi la mai multe adrese din municipiul Botoşani şi oraşul Săveni, fiind vizate şapte persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale, gruparea fiind coordonată de doi deţinuţi.

192 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Penitenciarul Botoşani şi la locuinţele unor persoane suspectate de furturi din firme

Percheziţii la Penitenciarul Botoşani şi la locuinţele unor persoane suspectate de furturi din firme (Imagine: Arhiva Mediafaxfoto)

Cei şapte membri ai grupării sunt suspectaţi că în perioada octombrie 2012 - aprilie 2013 au spart mai multe societăţi comerciale, de unde au furat bunuri de peste 30.000 de lei.

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale din IPJ Botoşani au descins la 13 adrese din oraşul Săveni şi comunele limitrofe, precum şi în municipiul Botoşani, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Anchetatorii au stabilit că gruparea infracţională era coordonată de doi deţinuţi din Penitenciarul Botoşani, cinci dintre percheziţii fiind făcute în unitatea de detenţie.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au beneficiat de sprijinul tehnic şi operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici