Percheziţii la persoane bănuite de comercializarea de produse alimentare alterate

Instituţiile satului au au pus în aplicare sâmbătă un mandat de percheziţie, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea mai multor infracţiuni la Codul Muncii (Legea 53/2003), precum şi săvârşirea infracţiunii de comercializare de produse alimentare alterate.

374 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la persoane bănuite de comercializarea de produse alimentare alterate

Percheziţii la persoane bănuite de comercializarea de produse alimentare alterate

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu sprijinul reprezentanţilor Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa şi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

În urma descinderii, care a avut loc la o societate comercială din staţiunea Costineşti, au fost identificate 6 camere de congelare, în interiorul acestora fiind descoperite peste 6 tone de alimente (peşte şi carne), de diverse categorii şi sortimente, al căror termen de valabilitate era expirat, pentru unele produse încă din anul 2020.

Cantitatea de carne a fost indisponibilizată, în vederea distrugerii.

Totodată, au fost identificate mai multe înscrisuri utile cauzei, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

După control, au fost depistate şi conduse la sediu, pentru audieri, 43 de persoane.

La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanţa.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici