Percheziţii la Poliţia Bârlad, vizaţi fiind comandantul instituţiei şi alţi trei angajaţi

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au desfăşurat, joi, patru percheziţii în birourile Poliţiei Municipale, într-un dosar privind comiterea de infracţiuni de serviciu, printre cei vizaţi numărându-se şeful instutiţiei, comisar şef Vasile Chelaru.

846 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Poliţia Bârlad, vizaţi fiind comandantul instituţiei şi alţi trei angajaţi

Percheziţii la Poliţia Bârlad, vizaţi fiind comandantul instituţiei şi alţi trei angajaţi

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că percheziţiile au vizat şi biroul şefului Poliţiei Bârlad, procurorii ridicând calculatoare şi mai multe documente. Au fost percheziţionate şi birourile altor trei angajaţi ai instituţiei, un ofiţer şi doi subofiţeri.

Procurorii au mai arătat că acţiunea de joi are legătură cu dosarul penal în care este cercetat psihologul Ionuţ Brătianu, expert judiciar, şef al Centrului de Primire a Copilului Abuzat Bârlad, care, în luna iunie, a fost acuzat de favorizarea infractorului, după ce ar fi efectuat o expertiză în favoarea a doi violatori.

"S-au efectuat patru percheziţii la sediul Poliţiei Bârlad, fiind ridicate înscrisuri şi unităţi de calculatoare, acţiunea fiind legată de dosarul penal în care se efectuează cercetări pentru viol, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului. Percheziţiile au fost făcute cu privire la comiterea de infracţiuni de serviciu", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului din Bârlad, procurorul Mihaela Plopan.

Contactat telefonic, de corespondentul MEDIAFAX, comandantul Poliţiei Bârlad, comisarul şef Vasile Chelaru, a refuzat să facă declaraţii cu privire la percheziţii, precizând, însă, că procurorii îşi fac datoria şi verifică orice informaţie din dosarul în care lucrează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici