Percheziţii la Primăria Lugoj, ancheta vizează mai multe contracte de achiziţii publice

Procurorii DNA Timişoara fac, marţi, percheziţii la Primăria Lugoj, judeţul Timiş, intrând în biroul primarului şi al unor angajaţi, iar surse judiciare afirmă că ancheta vizează mai multe contracte de achiziţii publice şi executarea unor lucrări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

658 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Primăria Lugoj, ancheta vizează mai multe contracte de achiziţii publice

Percheziţii la Primăria Lugoj, ancheta vizează mai multe contracte de achiziţii publice (Imagine: Mediafax Foto / Alexandru Solomon)

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA din Timişoara percheziţionează mai multe birouri din Primăria municipiului Lugoj, judeţul Timiş, printre birorurile percheziţionate fiind şi biroul primarului Francisc Boldea (PSD).

Sursele citate susţin că procurorii verifică mai multe contracte de achiziţii publice, dar şi modul în care au fost executate lucrări în oraş.

Procurorii anticorupţie au audiat, săptămâna trecută, nouă angajaţi ai Primăriei Lugoj de la birourile de Investiţii, Buget-contabilitate, Control intern şi Licitaţii.

Conform surselor citate, a fost deja începută urmărirea penală în acest caz, însă nu pe numele unei persoane anume, iar primarul Francisc Boldea şi alţi câţiva angajaţi urmează să fie audiaţi de procurorii DNA din Timişoara în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici