Percheziţii la Târgovişte, vizate persoane suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la două milioane de euro

Şase percheziţii se desfăşoară, marţi, în municipiul Târgovişte, fiind vizate persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comercializării de material feros, prejudiciul în acest caz fiind estimat la două milioane de euro.

511 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Târgovişte, vizate persoane suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la două milioane de euro

Percheziţii la Târgovişte, vizate persoane suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la două milioane de euro (Imagine: Razvan Chirita - Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, acţiunea, organizată de poliţişti, sub coordonarea procurorilor, se desfăşoară la centrele de primire şi comercializare a fierului, unele dintre acestea funcţionând la locuinţele suspecţilor, de unde a fost ridicată marfa pentru care deţinătorii nu au putut prezenta acte de provenienţă.

"Persoanele în cauză vor fi prezentate procurorului de caz, care va decide dacă va emite ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani pe numele acestora. Sunt şase percheziţii în municipiul Târgovişte, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comercializării de material feros. Prejudiciul în acest caz este de două milioane de euro", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

În urma descinderilor, zece persoane vor fi duse la audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici