Audieri la sediul DIICOT Dâmboviţa, pentru trafic de droguri. Substanţele ar fi ajuns la elevi din mai multe oraşe

Şapte percheziţii au avut loc în Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite că vând canabis elevilor din Capitală şi Târgovişte.

533 afișări
Imaginea articolului Audieri la sediul DIICOT Dâmboviţa, pentru trafic de droguri. Substanţele ar fi ajuns la elevi din mai multe oraşe

Audieri la sediul DIICOT Dâmboviţa

Percheziţiile au fost făcute joi de procurorii DIICOT Dâmboviţa şi poliţişti.

S-a stabilit că mai multe persoane fac trafic de droguri în Târgovişte, vânzând canabis către elevii unor şcoli din Bucureşti şi Târgovişte.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 7 telefoane mobile, 2 recipiente ce conţineau resturi de materie vegetală şi un plic susceptibil a conţine mai multe seminţe dintr-o plantă toxică cu puternic efect halucinogen.

La sediul DIICOT Dâmboviţa sunt audiate 7 persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici