Perle BAC: "Moromete plecase în excursie să vândă cerealele."

De-a lungul timpului, Bacalaureatul a devenit o sursă inepuizabilă de perle ale elevilor. Citeşte mai jos o colecţie de greşeli care mai de care.

1067 afișări
Imaginea articolului Perle BAC: "Moromete plecase în excursie să vândă cerealele."

Perle BAC 2010: "Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele." (Imagine: Eduard Andrei/Medaifax Foto)

"Omul bun nu se bate pe copii, se vorbeşte politicos cu bătrânii, se salută politicos pe doctori şi pe oamenii de ştiinţă"

"Când privesc în al tău ochi mă simt de parcă mă sufoc"

"Metoda folosită de Ion pentru a pune mâna pe pamantul Anei este însarcinarea"

"În cunoscuta balada Miorita, sunt descrise câteva întâmplari în care sunt implicate doi criminali, o oaie turnătoare, şi
un cioban ce şocheaza prin prostia lui."

"Lapuşneanu s-a ţinut de cuvânt când a zis 'De mă voi scula, pre mulţi am să popesc şi eu!' dovada că azi cel mai întâlnit nume este Popescu."

"Zoe şi Tipătescu se iubeau pe la spate."

"Împăratul avea o grădină şi în fund un măr."

"Creierul este un organ oarecum indispensabil capului."

Citeşte mai multe perle ale elevilor pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici