Persoane rănite, după ce un taxi care circula cu viteză s-a răsturnat. Alte trei maşini, acroşate

Două persoane au fost rănite, joi dimineaţa, în municipiul Motru, judeţul Gorj, după ce un taxi care circula cu viteză s-a răsturnat şi a lovit trei maşini. Vicrimele au fost duse la spital, contiente, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

989 afișări
Imaginea articolului Persoane rănite, după ce un taxi care circula cu viteză s-a răsturnat. Alte trei maşini, acroşate

Persoane rănite, după ce un taxi care circula cu viteză s-a răsturnat. Alte trei maşini, acroşate

Potrivit reprezentanţilor ISU Gorj, în accidentul de la Motru au fost două persoane rănite, una fiind încarcerată. Acestea se aflau într-un taxi care s-a răsturnat după ce a lovit trei maşini.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza municipiului Motru, în care a fost implicat un autoturism care a acroşat alte trei autoturisme şi s-a răsturnat. Ambele victime erau conştiente, însă bărbatul de 52 de ani era încarcerat pe scaunul din dreapta al autovehiculului.Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spitalul din Motru", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Reprezentanţii IPJ Gorj au transmis că şoferul de taxi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Cauza producerii evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a derapat în partea stângă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme care erau parcate regulamentar", a precizat, pentru MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici