Persoanele duse la spital după incendiul din Mall-ul din Bucureşti, externate

Cele cinci persoane care au fost duse la spital după incendiul din Mall-ul din Bucureşti au fost externate, au transmis, luni, reprezentanţii Sun Plaza, care precizează că centrul comercial are autorizaţie de securitate la incendiu şi ultimul exerciţiu de evacuare a avut loc în urmă cu 2 săptămâni.

131 afișări
Imaginea articolului Persoanele duse la spital după incendiul din Mall-ul din Bucureşti, externate

Persoanele duse la spital după incendiul din Mall-ul din Bucureşti, externate

Reprezentanţii Sun Plaza au transmis, luni, după mai bine de 24 de ore de la incendiul care a avut loc în mall, că s-a colaborat cu pompierii, poliţia locală, cu jandarmeria şi cu echipajele medicale pentru evacuare, iar cele cinci persoane care au avut nevoie de asistenţă medicală au fost deja externate.

Centrul Comercial Sun Plaza a colaborat cu echipele de pompieri, poliţie locală, jandarmerie şi echipajele medicale, pentru a asigura securitatea vizitatorilor noştri. La ora 16.15 (duminică - n.r.), imediat după izbucnirea incendiului, s-a iniţiat evacuarea parcării şi a centrului comercial, conform scenariului de securitate la incendiu. Sistemul automat privind securitatea la incendiu a intrat în funcţiune, iar vizitatorii au fost îndemnaţi să părăsească centrul comercial şi să se îndrepte spre cea mai apropiată ieşire. Focul a fost stins după aproximativ 15 minute, însă fumul care s-a degajat s-a extins în parcarea subterană şi în unele zone ale centrului comercial, astfel încât redeschiderea centrului comercial pentru public în condiţii de siguranţă a durat mai mult, aceasta efectuându-se în jurul orei 19.30. Incendiul a afectat trei maşini din parcare, cea de la care a început incendiul şi alte două din apropierea acesteia. Nicio persoană n-a fost rănită ca urmare a incidentului. Din informaţiile noastre, toate cele 5 persoane care au primit îngrijiri medicale au fost externate”, au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, reprezentanţii centrului comercial.

Potrivit documentului citat, se fac cercetări pentru a se stabili cauzele care au dus la producerea incendiului.

De asemenea, reprezentanţii Mall-ului spun că au autorizaţie privind siguranţa la incendii, iar ultimul exerciţiu de evacuare a fost organizat cu sprijinul ISU Bucureşti-Ilfov, în urmă cu două săptămâni.

Întreg mall-ul a fost evacuat, duminică, în jurul orei 16.00, după ce a izbucnit un incendiu în parcarea de la subsolul -2, iar clădirea s-a inundat cu fum.

Persoanele expuse la fum au fost duse la Spitalul Bagdasar Arseni.

Trei maşini au fost distruse în urma incendiului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
mall,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici