Persoanele fără adăpost din Galaţi refuză ajutorul autorităţilor

  • Persoanele fără adăpost din Galaţi refuză ajutorul autorităţilor care încearcă să le ofere cazare pe timpul nopţii în perioadele cu ger.
  • În ultimele zile, majoritatea oamenilor străzii descoperiţi de poliţiştii locali nu au dorit să mergă în centrele Primăriei.
1282 afișări
Imaginea articolului Persoanele fără adăpost din Galaţi refuză ajutorul autorităţilor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Persoanele fără adăpost sunt căutate de autorităţile din Galaţi deoarece noaptea este ger. Acestea sunt cazate în spaţiile Primăriei unde primesc hrană şi medicamente. De asemenea, persoanele găsite pe străzi sunt testate Covid şi primesc măşti de protecţie.

Totuşi, cei mai mulţi refuză ajutorul autorităţilor. În ultimele zile, 64 de persoane fără adăpost au fost depistate de poliţiştii locali în urma unor razii care au avut loc ca urmare a derulării unui plan de acţiune. Poliţiştii locali din Galaţi au internat 13 persoane fără adăpost, iar alte 51 au refuzat internarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici