Personalul medical, „premiat” cu vaccinul anti COVID-19, dar lipsit de combinezoane şi drepturi la locul de muncă

  • Personalul medical nu merită o rezistenţă în acest moment
  • Necula: „Nu li se mai respectă nici dreptul de a lua o pauză”
  • Părintele Necula se întreabă cât mai rezistă copiii fără mămicile asistente
1188 afișări
Imaginea articolului Personalul medical, „premiat” cu vaccinul anti COVID-19, dar lipsit de combinezoane şi drepturi la locul de muncă

Ne punem atâtea probleme faţă de virusul care a instaurat pandemia. În schimb nu acţionăm la timp, nu ne gândim cum să implementăm lucrurile bine şi din timp. Asistentele nu au destule combinezoane pentru a le putea schimba.

Părintele Constantin Necula spune clar şi răspicat faptul că în ultimele săptămâni nu s-a creat o procedură în legătură cu vaccinarea personalului medical. Asistentelor din linia întâi li s-a luat şi dreptul de a mai lua pauză de ţigară pentru că nu sunt destule combinezoane

„Să nu grăbim niciun fel de reacţie socială pentru că s-ar putea să se nască o rezistenţă pe care nu cred că o merită medicii la ora actuală. Ştiţi ce am uitat noi să facem în ultimele săptămâni? Cum vaccinăm cu optimism medicii din linia întâi pe care nu îi schimbăm de atâtea luni, asistentele care suferă în pampers şi nu le mai respectăm nici măcar dreptul de a mai fuma o ţigară sau dreptul de a mai schimba un combinezon. Chiar atat de greu era să schimbăm combinezoanele alea ca să mai aibă oamenii demnitate la locul de muncă?”, se întreabă Constantin Necula.

„Când o să dispară şi din asistenţa medicală din cauza efortului suprauman la care au fost supuse? Cât mai rezistă mămicile acolo? Dar copiii lor acasă?”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici