Video Peste 100 de oameni au venit din nou la Centrul de Transfuzie Sangvină să doneze sânge. Peste 1.000 de persoane au donat sânge sâmbătă în Capitală - FOTO, VIDEO

Peste 100 de oameni au venit, duminică dimineaţă, de la ora 7.30, la Centrul de Transfuzie Sangvină (CTS) Bucureşti, pentru a dona sânge pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, după ce sâmbătă s-au înregistrat peste 1.000 de donatori la centru şi în spitalele din Capitală.

498 afișări

Directorul CTS Bucureşti Doina Goşa a declarat pentru MEDIAFAX că sâmbătă în Bucureşti au fost aproximativ 1.150 de donatori.

La CTS s-a recoltat sânge de la 820 de persoane, 716 dintre probe fiind acceptate, la Spitalul Universitar au fost 160 de donatori, la Floreasca - 140, iar la Fundeni - 30.

Duminică dimineaţă, noilor donatori li s-a oferit cafea şi ceai calde de către firmele din zonă.

Goşa a mai spus că şi-ar dori ca programul de donare să se încheie duminică la ora 13.00, dar probabil va trebui prelungit, după ce şi sâmbătă s-a lucrat continuu 15 ore şi jumătate, de la 1.30 la 17.00.

Ea a făcut un apel ca oamenii să vină şi în următoarele zile, pentru că a fi nevoie de sânge în continuare în următoarea perioadă.

Un număr de 146 de persoane sunt internate în 12 spitale din Capitală, după incendiul izbucnit vineri seară în clubul Colectiv, în urma căruia 27 de tineri şi-au pierdut viaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici