Peste 100 de persoane îl caută pe tânărul dispărut la Oţeleni

Aproximativ 100 de poliţişti, angajaţi ISU, jandarmi şi voluntari au reluat în această dimineaţă căutările tânărului de 24 ani, din localitatea Oţeleni, care a plecat sâmbătă seara de acasă şi nu s-a mai întors, informează corespondentul MEDIAFAX.

688 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de persoane îl caută pe tânărul dispărut la Oţeleni

Peste 100 de persoane îl caută pe tânărul dispărut la Oţeleni

Autorităţi din trei judeţe au fost mobilizate în această dimineaţă la Oţeleni pentru a-l căuta pe tânărul de 24 de ani dispărut de acasă sâmbătă noapte. Poliţişti din cadrul IPJ Iaşi şi IPJ Neamţ, angajaţi ISU Iaşi, jandarmi din Iaşi şi din cadrul Grupării Mobile Bacău şi voluntari au reluat căutările între Oţeleni şi Butea, în zona în care a fost văzut tânărul ultima dată.

Se caută pe o distanţă de peste 10 kilometri, între localitatea Doljeşti, din judeţul Neamţ, şi comuna Oţeleni din judeţul Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici