Peste 106.000 de persoane au trecut frontiera în România, în ultimele 24 de ore

Peste 106.000 de persoane şi peste 30.000 de mijloace de transport au trecut frontiera de stat în ultimele 24 de ore, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, a anunţat luni Poliţia de Frontieră.

1040 afișări
Imaginea articolului Peste 106.000 de persoane au trecut frontiera în România, în ultimele 24 de ore

Peste 106.000 de persoane au trecut frontiera în România, în ultimele 24 de ore

Conform comunicatului, la punctele de trecere şi "frontiera verde" s-au constatat 33 fapte ilegale (16 infracţiuni şi 17 contravenţii) comise atât de cetăţeni români, cât şi de cei străini.

Poliţiştii de frontieră au dat mai multe amenzi contravenţionale, în valoare 6.100 de lei.

Poliţiştii au descoperit bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară) care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare de peste 261.600 lei.

Pentru şapte cetăţeni străini nu s-a permis intrarea în ţară deoarece nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi alţi 14 cetăţeni români nu au putu părăsi tara din diferite motive legale, a precizat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici