Peste 11.000 de ucraineni au intrat în România în ultima zi

11.182 de cetăţeni ucraineni au intrat în România în ultimele 24 de ore, în scădere cu aproape 14% faţă de intervalul precedent.

199 afișări
Imaginea articolului Peste 11.000 de ucraineni au intrat în România în ultima zi

Peste 11.000 de ucraineni au intrat în România în ultima zi

Potrivit raportului transmis de Poliţia de Frontieră sâmbătă, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 67.621 de persoane, dintre care 11.182 cetăţeni ucraineni. Numărul ucrainenilor este în scădere cu 13,9% faţă de ziua precedentă.

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 5.421 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 15,9%), iar pe la cea cu Republica Moldova au întrat 4.156 cetăţeni ucraineni (scădere cu 18,4%).

De la declanşarea acestei crize, până vineri, 18 martie, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 480.466 cetăţeni ucraineni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici