Peste 120 de persoane au avut nevoie de intervenţie medicală la pelerinajul de Sf. Parascheva

Peste 120 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă, la Iaşi, în timpul pelerinajului de Sfânta Parascheva, 21 dintre ele fiind transportate la spital, potrivit IGSU.

381 afișări
Imaginea articolului Peste 120 de persoane au avut nevoie de intervenţie medicală la pelerinajul de Sf. Parascheva

Peste 120 de persoane au avut nevoie de intervenţie medicală la pelerinajul de Sf. Parascheva

Potrivit IGSU, sâmbătă, timp de 12 ore, de la ora 8.00 la ora 20.00, paramedicii SMURD, medicii şi asistenţii prezenţi la Catedrala Mitropolitană din Iaşi au asistat 121 de persoane care aveau nevoie de ajutor medical.

De asemenea, paramedicii au asigurat transportul la spital pentru 21 dintre pelerini, pentru investigaţii suplimentare.

De asemenea, IGSU mai arată că reprezentanţii Crucii Roşii au venit în sprijin şi au acordat asistenţă medicală de specialitate pelerinilor cu diverse afecţiuni.

De marţi dimineaţa, până în prezent, aproape 400 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, peste 30.000 de oameni aşteaptă să se închine la racla cu moaştele Sfintei Parascheva.

Coada se întinde pe aproape 3 kilometri, iar aşteptarea durează 15 ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici