Peste 170 de pasageri ai cursei Wizz Air de Londra, blocaţi pe Aeroportul Craiova, deşi pista este operaţională

Peste 170 de pasageri ai cursei Wizz Air de Londra sunt blocaţi, marţi, pe Aeroportul din Craiova, de mai multe ore, după ce aeronava cu care ar fi trebuit să plece nu a decolat, chiar dacă pista este operaţională.

1697 afișări
Imaginea articolului Peste 170 de pasageri ai cursei Wizz Air de Londra, blocaţi pe Aeroportul Craiova, deşi pista este operaţională

Peste 170 de pasageri ai cursei Wizz Air de Londra, blocaţi pe Aeroportul Craiova

 

Zborurile Wizz Air de la Craiova spre Paris Beauvais (W6 3981) şi Londra Luton (W6 3753) programate pentru 27 februarie au fost anulate din cauza condiţiilor meteo severe şi a zăpezii abundente de la Aeroportul din Craiova. Pasagerilor afectaţi de această situaţie li se oferă rambursare completă sau reprogramare gratuită pe următoarele zboruri, în limita locurilor disponibile. Sub rezerva îmbunătăţirii condiţiilor meteo de pe aeroportul din Craiova, vom continua să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne desfăşura zborurile în conformitate cu programul, însă siguranţa pasagerilor şi a echipajului este responsabilitatea noastră principală”, au declarat reprezentanţii companiei Wizz Air.

Directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pista aerogării este funcţională, însă aeronava nu a decolat la ora stabilită.

El a acuzat lipsa de comunicare a companiei aeriene, neştiind ce să le transmită pasagerilor care ar fi trebuit să plece de la ora 6.25.

”Pista este funcţională, dar culmea este că nu se zboară. A fost o aterizare, în cursul dimineţii, la 7.35 şi de atunci aeronava stă la platformă, pur şi simplu, şi n-aş putea să vă spun din ce motive. Sunt probleme care nu ţin de noi şi nu ştiu ce să le spun oamenilor. Această aeronavă a venit din Polonia de la Katowice şi trebuia să plece la Londra, zborul fiind programat pentru ora 6.25. A venit cu o întârziere de aproximativ o oră, după care a rămas la platformă”, a declarat Dumitru.

Acesta a ţinut să precizeze că pista Aeroportului Craiova este operaţională.

”Se zboară, nu mai sunt probleme legat de vreme, pista este operaţională, dovadă că s-a aterizat. Chiar este totul în regulă”, a declarat Mircea Dumitru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici