Peste 2.000 de pacienţi au ajuns în minivacanţă la Urgenţă în Constanţa. 44 s-au drogat

Numărul pacienţilor care au ajuns, în minivacanţa de 1 Mai, la Unitatea Primiri Urgenţe din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, este cu mult mai mare decât cel de anul trecut. Dintre cei care au cerut ajutorul medicilor, 44 de persoane s-au drogat.

1040 afișări
Imaginea articolului Peste 2.000 de pacienţi au ajuns în minivacanţă la Urgenţă în Constanţa. 44 s-au drogat

Peste 2.000 de pacienţi au ajuns în minivacanţă la Urgenţă în Constanţa. 44 s-au drogat

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au declarat că, în perioada 27 aprilie - 2 mai, la UPU Constanţa au fost înregistraţi 2.218 pacienţi, dar numai 429 au rămas internaţi.

Între aceste cazuri s-au numărat 190 de pacienţi al căror risc vital a fost evaluat ca fiind imediat sau pentru care exista un risc de agravare rapidă.

”În cele 120 ore de referinţă, medicii din cadrul UPU-SMURD au considerat necesară testarea toxicologică a 51 de persoane, 44 dintre teste fiind pozitive”, arată sursa citată.

Tot în minivacanţă, la UPU au ajuns şi 68 de pacienţi, între care 38 de copii, care fuseseră înţepate de căpuşe.

Anul trecut, în perioada minivacanţei de 1 Mai, la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul SCJU au fost înregistraţi 1.516 pacienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici