Peste 20 de utilaje intervin pe drumurile din Covasna. Stratul de zăpadă ajunge la jumătate de metru

Peste douăzeci de utilaje de deszăpezire intervin, sâmbătă, pe drumurile naţionale din Covasna, în judeţ traficul rutier desfăşurându-se fără probleme chiar dacă ninge de mai mult de 24 ore, iar în unele zone stratul de zăpadă a atins jumătate de metru în afara carosabilului.

154 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de utilaje intervin pe drumurile din Covasna. Stratul de zăpadă ajunge la jumătate de metru

Peste 20 de utilaje intervin pe drumurile din Covasna. Stratul de zăpadă ajunge la jumătate de metru (Imagine: Theodor Pana/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit dispeceratului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, pe drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, dar nu există drumuri închise, restricţionate sau blocate din cauza zăpezii, , transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Covasna, Sorin Stoican, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că în mai multe zone ale judeţului a nins semnificativ, cum ar fi, spre exemplu, zona Întorsurii Buzăului sau Oituz, unde stratul de zăpadă atinge în afara carosabilului 50 de centimetri, dar nu există probleme în ceea ce priveşte circulaţia rutieră.

Sorin Stoican a mentionat că în total 21 de utilaje intervin pe drumurile naţionale care traversează judeţul Covasna pentru a curăţa carosabilul de zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici