Peste 200 de persoane urmărite, depistate de poliţişti în ultimele zile

În perioada 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie, în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia a 32 de persoane urmărite la nivel naţional, anunţă Poliţia Română.

368 afișări
Imaginea articolului Peste 200 de persoane urmărite, depistate de poliţişti în ultimele zile

Peste 200 de persoane urmărite, depistate de poliţişti în ultimele zile

Dintre acestea, 22 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar patru aveau mandate de arestare preventivă.

Faţă de trei persoane au fost emise mandate europeane de arestare, iar pentru alte trei au fost dispuse sentinţe de internare în unitaţi medicale de specialitate.

De asemenea, în perioada menţionată, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale, au fost depistate 234 de persoane dispărute, 156 fiind minori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici