Peste 210 zboruri au avut întârzieri de peste o oră, în ultima săptămână, la Aeroportul Otopeni

Peste 210 zboruri au avut întârzieri mai mari de 60 de minute, în ultima săptămână, la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din Bucureşti.

303 afișări
Imaginea articolului Peste 210 zboruri au avut întârzieri de peste o oră, în ultima săptămână, la Aeroportul Otopeni

Peste 210 zboruri au avut întârzieri de peste o oră, în ultima săptămână, la Aeroportul Otopeni

În săptămâna 15-21 decembrie 2022, un număr de 213 zboruri (aterizări şi decolări) de pe Aeroportul „Henri Coandă” au avut întârzieri mai mari de 60 minute.

Motivele invocate de companiile aeriene se referă la rotaţia aeronavelor, lipsa echipajului şi alte cauze de natură tehnică.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la companiile aeriene, Wizzair (76), Ryanair (38) şi Tarom (38), restul de 61 de zboruri care au avut întârzieri mai mari de o oră fiind înregistrate de alte companii aeriene care operează pe AIHCB.

În acelaşi interval de timp, nu s-au înregistrat decât 3 anulări de zboruri.

În intervalul analizat, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, au fost operate 1.988 zboruri, dintre care 1.803 regulate, fiind prelucrat un trafic de 200.231 de pasageri pe fluxurile de plecări, sosiri şi tranzit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici