Peste 26.000 de persoane au trecut graniţa pe la Nădlac 2, în 24 de ore. Traficul este dublu faţă de o zi obişnuită

Circulaţia rutieră, pe sensul de ieşire din ţară, prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad, a crescut, în ultimele 24 de ore, cu mai mult decât dublu, oamenii aşteptând şi peste o oră şi jumătate să treacă graniţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1988 afișări
Imaginea articolului Peste 26.000 de persoane au trecut graniţa pe la Nădlac 2, în 24 de ore. Traficul este dublu faţă de o zi obişnuită

Peste 26.000 de persoane au trecut graniţa pe la Nădlac 2, în 24 de ore. Traficul este dublu faţă de o zi obişnuită

În ultimele 24 de ore, numărul persoanelor care au ieşit din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, de pe autostrada Nădlac-Arad, a crescut la peste 26.000, comparativ cu circa 10.000 de persoane, care tranzitează punctul, în mod obişnuit, în acest interval, românii care muncesc în vestul Europei întorcându-se la locurile de muncă.

"În ultimele 24 de ore, peste 26.000 de persoane au ieşit din ţară prin punctul de trecere a frontirei la Nădlac 2, comparativ cu circa 10.000 de persoane, în 24 de ore obişnuite. De altfel, în ultimele 24 de ore, pe la Nădlac 2 au tranzitat peste 35.000 de persoane, dintre care peste 26.000 pe ieşire şi circa 9.000 pe intrare", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Claudia Biriş.

În aceste condiţii, au fost cazuri când timpii de aşteptare au fost mai mari de o oră şi jumătate. Pentru a face faţă situaţiei, au fost aduşi mai mulţi poliţişti de frontieră, care se aflau în timpul liber, fiind deschise multe benzi de ieşire din ţară.

Punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 a fost cel mai tranzitat, în tot acest sezon estival, cuprins între 1 iulie - 15 august, pe aici trecând peste 1,7 milioane de persoane dintre cele aproximativ 4 milioane, care au trecut prin frontiera cu Ungaria.

Poliţiştii de frontieră recomandă să se folosească şi alte puncte de trecere a graniţei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici