Peste 3.300 de locuri au rămas libere la universităţile din Timişoara după prima sesiune de admitere

Peste 3.300 de locuri au rămas neocupate la cele patru universităţi de stat din Timişoara după prima sesiune de admitere, cele mai multe locuri disponibile fiind la Universitatea de Vest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

286 afișări
Imaginea articolului Peste 3.300 de locuri au rămas libere la universităţile din Timişoara după prima sesiune de admitere

Peste 3.300 de locuri au rămas libere la universităţile din Timişoara după prima sesiune de admitere (Foto: Thomas Dan / Mediafax Foto)

Universitatea de Vest din Timişoara va organiza o sesiune de admitere şi în toamnă, în condiţiile în care după prima sesiune de admitere au rămas neocupate 170 de locuri bugetate şi 2.200 de locuri cu taxă.

Potrivit reprezentanţilor universităţii, cele mai multe locuri bugetate disponibile la Universitatea de Vest din Timişoara sunt la Facultatea de Fizică - 45 locuri şi la Facultăţile de Chimie, Biologie, Geografie - 21 de locuri.

La Universitatea ”Politehnica” din Timişoara au rămas neocupate 528 de locuri, din care 109 bugetate.

”Universitatea Politehnica Timişoara mai are disponibile locuri la şapte facultăţi: Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, Construcţii, Electrotehnică şi Electroenergetică, Management în Producţie şi Transporturi, Mecanică, Inginerie Hunedoara, Ştiinţe ale Comunicării. Înscrierea candidaţilor va avea loc în perioada 4 - 8 septembrie, concursul de admitere este programat în 9 septembrie, iar rezultatele finale, după confirmări, vor fi afişate în 13 septembrie”, se arată într-un comunicat al universităţii.

La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară ”Regele Mihai I al României” mai sunt disponibile pentru sesiunea de admitere din toamnă 50 de locuri bugetate şi 350 de locuri cu taxă.

De asemenea, la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara au rămas neocupate 86 de locuri, cele mai multe la Facultatea de Balneofiziokinetoterapie şi recuperare - 21 de locuri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici