Peste 30 de angajaţi din India, care lucrează pe un şantier din Capitală, au COVID-19

  • Peste 30 de angajaţi din India care lucrează pe un şantier din Capitală sunt infectaţi cu noul coronavirus.
  • Ministrul a spus că a fost în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică la şantier, împreună cu echipele medicale, pentru a afla desore situaţia îmbolnăvirilor.
  • Ministrul a precizat că DSP Bucureşti a luat deja primele măsuri.
5993 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de angajaţi din India, care lucrează pe un şantier din Capitală, au COVID-19

Peste 30 de angajaţi din India care lucrează pe un şantier din Capitală sunt infectaţi cu noul coronavirus, aceştia fiind izolaţi, potrivit ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Alexandru a fost întrebată, duminică, într-o conferinţă de presă, de situaţia cetăţenilor indieni, angajaţi pe un şantier din Sectorul 4 din Capitală, care au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Ministrul a spus că a fost în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică la şantier, împreună cu echipele medicale, pentru a afla desore situaţia îmbolnăvirilor.

„Alături de DSP Bucureşti, azi-noapte m-am deplasat la şantierul în locaţia de la care aveam informaţii că s-a întâmplat să existe un focar cu efecte asupra stării de sănătate şi implicit asupra stării apte de muncă a acelor oameni. Din primele informaţii, cei infectaţi sunt din India dar urmează să avem o evaluare completă aşa cum am rugat celelalte instituţii să mă informeze”, a spus Alexandru.

Ministrul a precizat că DSP Bucureşti a luat deja primele măsuri.

Peste 200 de angajaţi lucrează pe şantier, dintre care 38 sunt cetăţeni indieni, a mai spus ministrul Violeta Alexandru, însă o evidenţă exactă o va transmite angajatorul către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici