Peste 30 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un bloc din Botoşani | FOTO

Peste 30 de persoane, între care patru copii, au fost evacuate, marţi, dintr-un bloc din Botoşani, în urma izbucnirii unui incendiu. Din cauza fumului dens inhalat, patru oameni au fost transportaţi la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

70 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un bloc din Botoşani | FOTO

Peste 30 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un bloc din Botoşani

Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că au fost evacuate 32 de persoane, dintre care 4 copii. Cinci oameni s-au intoxicat cu fum, patru fiind transportate la spital

„Au fost evacuate 32 de persoane, dintre care 4 copii. Cinci persoane s-au intoxicat cu fum. Patru au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile din apartament, cu flacără şi degăjari mari de fum”, a spus Lupu.

Potrivit reprezentantului ISU Botoşani, intervenţia a fost îngreunată pe de o parte de cantitatea mare de materiale combustibile din apartament care întreţineau arderea, iar pe de altă parte de vizibilitatea redusă din cauza fumului dens.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici