Peste 300 de arbori vor fi tăiaţi şi alţi 350 „toaletaţi” într-un mare parc din Bucureşti. Fundaţie: Un adevărat măcel

  • În Parcul Herăstrău a fost solicitată tăierea a aproximativ 300 de arbori şi „toaletarea” altor 350
  • Imagini au fost surprinse de Grupul Civic Aviatorilor în data de 4 februarie
  • Muncitorii din parc care au început să taie arborii ar fi de la ADP Sector 1
1282 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de arbori vor fi tăiaţi şi alţi 350 „toaletaţi” într-un mare parc din Bucureşti. Fundaţie: Un adevărat măcel

Peste 300 de arbori vor fi tăiaţi şi alţi 350 „toaletaţi” într-un mare parc din Bucureşti. Fundaţie: Un adevărat măcel

Fundaţia Eco-Civica a prezentat, într-un mesaj publicat pe contul de Facebook, imagini din Parcul Herăstrău cu arbori tăiaţi de la rădăcină. Potrivit membrilor fundaţiei, în Parcul Herăstrău a fost solicitată tăierea a aproximativ 300 de arbori şi „toaletarea” altor 350.

Fundaţia Eco-Civiva precizează că imaginile au fost surprinse de Grupul Civic Aviatorilor în data de 4 februarie.

„Un adevărat măcel”, spun membrii fundaţiei în mesajul publicat pe reţeaua de socializare.

Conform acestora, muncitorii din parc care au început să taie arborii sunt de la ADP Sector 1.

Fundaţia Eco-Civica solicită intervenţia imediată a Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei (PMB) pentru a se verifica viabilitatea arborilor.

„Abia apoi vedem ce nu mai poate fi salvat şi trebuie tăiat. Fiind parc monument istoric va trebui şi Ministerul Culturii să-şi dea avizul. Sperăm să oprim tăierile după ureche”, se mai arată în mesajul Fundaţiei.

Foto: Fundaţia Eco-Civica

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici