Peste 300 de clujeni protestează faţă de Legile Justiţiei

Peste 300 de persoane protestează, duminică, la Cluj-Napoca faţă de Legile Justiţiei, acestea făcând apel ca un număr cât mai mare de clujeni să participe în 20 ianuarie la un mare miting programat la Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

334 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de clujeni protestează faţă de Legile Justiţiei

Peste 300 de clujeni protestează faţă de Legile Justiţiei

Participanţii s-au adunat în jurul orei 18 pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca cu steaguri tricolore şi mesaje precum "PSD ciuma roşie", "Vă jucaţi cu focul, curând mămăliga va exploda", "Dragnea şi ai lui, trădătorii neamului", "În democraţie hoţii stau la puşcărie".

Ei scandează "Justiţie nu corupţie", "Uniţi salvăm toată România".

Organizatorii protestului au spus că românii nu trebuie să accepte modificările propuse la Legile Justiţiei, protestele trebuie să continue şi au făcut apel ca un număr cât mai mare de clujeni să participe în 20 ianuarie la un miting de protest programat la Bucureşti.

Cu puţin înainte de ora 19, protestatarii au pornit într-un marş prin centrul oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici